page

Personvernerklæring

 
PERSONVERNERKLÆRING TEKNISK-SERVICE AS

 

Personvernerklæring
Teknisk-Service AS (vi/oss) er ansvarlig for å behandle dine personopplysninger i samsvar med personopplysningsloven. Nedenfor finner du informasjon om hvordan vi behandler opplysninger om deg. 


Ansvarlig for behandling av personopplysninger
Teknisk-Service AS, org.nr. 988 341 207 er behandlingsansvarlig for håndteringen av opplysningene dine i henhold til denne erklæringen.

Informasjonskapsler nettsiden https://www.tekniskservice.no
Dette Nettstedet bruker Google Analytics, som er en tjeneste for webanalyse levert av Google, Inc (”Google”). Google Analytics bruker “cookies” (informasjonskapsler), som er tekstfiler plasseres på din datamaskin. Dette gjøres for å hjelpe nettstedet å analysere hvordan brukerne anvender seg av nettstedet. Informasjonen som cookien samler inn om din bruk (herunder din IP adresse) sendes til Google og lagres på selskapets servere i USA. Google vil bruke denne informasjonen for det formål å vurdere din bruk av nettsiden, lage rapporter til innehaveren av nettstedet om aktiviteten på nettstedet, samt for å yte andre tjenester i tilknytning til aktiviteten på nettstedet og bruken av internett. Google kan også overføre denne informasjonen til tredjeparter dersom det foreligger en rettslig plikt til dette, eller dersom slike tredjeparter behandler informasjonen på vegne av Google. Google vil ikke sammenstille din IP adresse med andre opplysninger Google måtte ha i sin besittelse. Du kan avvise bruken av cookies på din maskin ved å justere de nødvendige innstillingene på nettleseren din. Vær imidlertid oppmerksom på at om du gjør dette vil du kanskje ikke være i stand til å benytte nettstedets funksjonalitet i sin helhet. Ved å bruke nettstedet godtar du at Google behandler opplysninger om deg på den måten og for det formålet som er beskrevet ovenfor.

Hvilke personopplysninger behandler vi?
Personopplysningene vi behandler er de opplysningene som du har gitt til oss, eller som vi har innhentet fra deg eller en tredjepart. Det er opplysninger som er gitt til oss ved opprettelse av tilbud, ordre eller kontrakt. Det gjelder også informasjon som blir sendt oss på mail. Dette kan være navn, adresse, telefonnummer, e-mail og tilknytning til firma.

Til hvilke formål behandler vi personopplysningene dine?
All innhenting og behandling av personopplysninger skjer i den hensikt å administrere og utføre våre forpliktelser overfor deg, forbedre våre tilbud og tjenester og kommunisere disse til deg.  Samt for å ivareta våre rettigheter og oppfylle våre plikter i henhold til lov eller avtale. Vi bruker også opplysningene til å lage tilbud, ordre, kontrakt eller for å sende ut faktura.  Opplysningene kan også brukes til å kontakte deg angående inngått ordre, kontrakt eller faktura.

Hvem kan få tilgang til personopplysningene dine?
Som utgangspunkt behandles opplysningene dine bare internt. Men vi  kan også dele opplysninger med andre aktører, f.eks. underleverandører og regnskapskontor. Leverandører som vi leier inn for datalagring eller annen datahåndtering kan også få tilgang til opplysningene.

Hvor lenge oppbevarer vi personopplysningene?
Vi lagrer ikke opplysningene dine lengre enn det vi har rett til i henhold til personvernlovgivningen og til enhver tids gjeldende regnskapslov. Så lenge leverandør- / kundeforholdet gjelder lagres opplysningene dine.

Hvordan beskytter vi personopplysningene dine?
Vi og våre samarbeidspartnere, har iverksatt flere sikkerhetstiltak for å beskytte personopplysningene som behandles. Alle opplysninger om deg lagres i vårt system som er passordbeskyttet. Data som flyttes utenfor vår dataserver for sikkerhetskopiering blir kryptert. Våre ansatte har strenge instrukser om å håndtere all informasjon i henhold til gjeldende lover, regler og policyer. Det er bare personene som trenger tilgang til systemer der personopplysningene lagres, som gis tilgang, og alle data er beskyttet med tilgangsregler.

Hvordan kan du påvirke vår behandling av dine personopplysninger?
Du har rett til når som helst å innvende mot behandlingen av personopplysningene dine til direktemarkedsføring eller profilering. I henhold til gjeldende personvernlovgivning har du rett til å få tilgang til informasjon om hvilke personopplysninger vi behandler om deg, samt rett til å be om retting av personopplysningene dine.

Kontaktinformasjon
Hvis du vil utøve dine rettigheter eller har spørsmål vedr. vår håndtering av personopplysninger, kan du sende en e-post til johnny.johnsen@tekniskservice.no